թﻪցεร

Tuesday, June 4, 2013

Tragedi Bermula Di Melaka

Ya...Tragedi Bermula Di Melaka...
Saya jadi bad mood,sensitif,kuat marah!!!!!!
Pendekkan crita habis jer kursus...otw nak balik ke Putrajaya...saya terus off kan hp selama seminggu jer...sebabnya SAYA TENSION dengan....

Thursday, April 19, 2012

BINI AKU KAT SEBELAH (36032)



Halu!

Halu!!!

Eh kol aku kejap lagi.

Kol aku jap lagi.

Bini aku di sebelah…

Bini aku di sebelah!!

Kol aku jap lagi.

Line tak clear.

Line tak clear.

Bini aku di sebelah!

kol aku jap lagi

Halu!

Kol aku jap lagi.

Kol aku jap lagi.

Line tak clear.

Line tak clear.


ოկ cﻪll ε էoռε

Thursday, April 12, 2012

ﻪ n t ﻪ r ﻪ R e ժ h ﻪ D ﻪ N թ ﻪ s r ﻪ h




εռց ĸ0հ’ ռսო ъսг ժս աo էεlսհ 9 թէ Qս ოlսĸ… ցĸ ռսო ъսг հ 2 թﻨ…



R e ժ h ﻪ ~ menerima dengan rasa senang dengan apa yang diberikan oleh Allah s.w.t. baik berupa peraturan ( hukum ) mahupun qada' atau sesuatu ketentuan daripada Allah s.w.t.


~Redha terhadap Allah s.w.t terbahagi kepada dua :



  • Redha menerima peraturan ( hukum ) Allah s.w.t. yang dibebankan kepada manusia.



  • Redha menerima ketentuan Allah s.w.t. tentang nasib yang mengenai diri.







sesungguhnya Allah s.w.t. memastikan terjadinya hal itu sebagai yang layak bagi Dirinya kerana bagi Dialah sebaik-baik Pencipta. Dialah Yang Maha Bijaksana atas segala sesuatu.



թ ﻪ s r ﻪ h ~ merasa terpaksa atau dipaksa.

Wednesday, April 11, 2012

B A D M I N T O N_Coսгէ

Dewan Presint 17RK1 ~ 23 April 2012 ~ Monday
Dewan Presint 17RK1 ~ 09 April 2012 ~ Monday
Dewan Presint P17RK2 ~ 26 Mac 2012 ~ Monday
Dewan Presint 5R4 ~ 19 Mac 2012 ~ Monday

Monday, April 9, 2012

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY

Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:





Salam sejahtera kepada peminat kek lapis, disini kami mengadakan GIVEAWAY Kek Lapis Sarawak kepada sesiapa sahaja yang ingin menyertai. 

Cara Penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa bermula dari perkataan "Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY" dekat atas tu sampai "WoahZone.Net" pada bawah post ini dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C" kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V" tanpa mengubah apa-apa pun. 

2.Kemudian email kepada kami link post blog yang anda buat tadi ke keklapisborong@gmail.com agar mudah untuk kami membuat cabutan. Jika anda tidak mempunyai blog boleh mendaftar percuma di blogger.com. Kami menerima walaupun blog masih baru. Apa sahaja format blog kami akan terima.

p.s Hubungi kami melalui email keklapisborong@gmail.com atau SMS 013-5711762 untuk sebarang pertanyaan mengenai GIVEAWAY ini =)

"Pemenang akan dibuat melalui cabutan!"


*Setiap SEORANG dari 5 pemenang bertuah akan mendapat 2biji kek lapis daripada kami bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50. 

*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar dalam masa seminggu selepas GIVEAWAY ini tamat.


Tarikh tutup penyertaan adalah 13/04/2012 atau lebih awal bergantung kepada penyertaan.

Pesanan penaja:

Multiple domain web hosting in a simple definition is a hosting plan that can support or let you host more than one domain name. Sometime it also known as unlimited domain hosting because for some hosting plan it give the advantage to users to host as many domains as they want in one hosting. There are so many hosting plan that you can choose between thousands of web hosting provider companies all over the world. Most of them offer similar features to attract the customer and the best part is you can get the best for you at a very low price.

Multiple domain web host always come with other great features that needed by any websites whether it the new site or the old one. Because of the high competitive in providing the best for buyers between the hosting companies it give so much benefit to buyers. There are a lot of great features offered to eat up their competitors.

There are many cheap multiple domain web hosting plans that you can choose and most of it are at a very affordable price. Most of these web hosting plans not just offer the multiple domain hosting or the unlimited domains but also provide you other great features like unlimited email, unlimited web space, unlimited bandwidth and unlimited MySQL databases. All these features are what you really need to improve your business because you need the best to become the best and that what I believed.

Regards